538 okuma Bu Kategoridesiniz : Gündem 18 Haziran 2017 Pazar 02:12
500 Asker Hastanelik Oldu Yine Aynı Şirket

Manisa’da yaklaşık 500 asker zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tugaya yemek veren şirketin 19 çalışanı gözaltına alındı.
Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında akşam yemeği sonrası rahatsızlanan 500 asker, kusma ve bulantı şikayetiyle hastanelere kaldırıldı. Manisa Valisi Hakan Güvençer ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ‘Üzücü olan durum bazı askerlerimizin durumu düne nazaran daha ciddi’ dedi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Zeki Çolak’ın da Manisa’ya doğru yola çıktıkları öğrenildi.
Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında akşam yemeğinin ardından rahatsızlanan500 asker, besin zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı. 300 askerin manisa’daki hastanelerde, 200 askerin de komutanlık bünyesindeki revirde müşahede altına alındığı öğrenildi.
YEMEK VEREN ŞİRKETİN 19 ÇALIŞANI GÖZALTINDA
Öte yandan geç saatlerde kışlaya yemek sağlayan şirketin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 19 çalışanının gözaltına alındığı bildirildi.
Son Eklenenler
Acar Spor’dan Dayanışma Örneği
ÇINARCIK’TA FIRINLAR DENETLEDİ
Younes, Fatih Saraçoğlu’nu unutmadı
BELEDİYEDEN KALDIRIM İŞGALİNE YÖNELİK ÇALIŞMA
İYİ Parti GİK Üyelerinden Yalova Çıkarması
Kısıtlamalara ‘Sevgililer Günü’ ayarı geldi…
İYİ Parti’den Ankara Çıkarması
Aleyna’nın ölümünü sen de tadacaksın
Nükleer Güç Santrali’ndeki patlamaya dair açıklama
Av yasağı süresi uzatılıyor
İYİ’ler Ailesi Büyümeye Devam Ediyor
Dark Web’de Kaç Paraya Satılıyor?
Bir yıldır devam eden sorun çözüldü
TATAR “Yeni Görevi Hayırlı Olsun”
Başkan TATAR ” Bu İşin Belirli Bir Zamanı Vardır “