• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Yalova
featured
3 Kardeşler 6

Yalova’nın Ciğerleri Çöp Yuvası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova’nın özellikle yaz aylarında en uğrak mekanlarından biri olan piknikçilerin ve doğa yürüyüşçülerinin en sık gittiği 3 Kardeşler çöplük yuvasına dönmüş durumda. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte haftasonlarını aileleri ile birlikte piknikçilerin geride bıraktığı çöpler ortalıkla durmaya devam ediyor.

Piknik alanının temizlenmemesi ve denetim sağlanmamasından dolayı birçok vatandaş doğa harikası 3 Kardeşler’in bu halinden memnun değil. Vatandaşlar turizm ve doğa ile ön plana çıkan bir şehirde bu tür bir manzaranın hiç hoş bir durum olmadığının yetkililerin acilen gerekli tedbirleri alarak bu alanı çöplerden temizlemesi geretiğini ifade ediyor.

TELLER YILLARDIR AYNI DURUMDA

Yalova'nın Ciğerleri Çöp Yuvası

3 Kardeşler’de bulunan asırlık ağaçların yer aldığı alanda bulunan koruma telleri ise yıllardır atıl durumda bakımları yapılmadığından yere inmiş olan tellerden insanlar rahatlıklı yasak olan kısımlara geçiş yaparak buralarda hem piknik yapabilmekte hemde istediği gibi gezebilmektedir.

SU YATAKLARINDA ÇÖPLER GEZİYOR

3 Kardeşler’de bulunan su yataklarının içlerinde yüzün çöpler ve piklikler nedeniyle bu alandaki suya hayvanlar dahi yaklaşmamaktadır. Vatandaşlar çöp kovalarının ağaç diplerine savrulduğu bir kısmının kırık olduğu , su yataklarında plastik koltuklar ve çöpler olduğu , gezi alanlarında ise yayılan yoğun çöp kokusu nedeniyle kimsenin buralara gelmek istemediğini ifade ettiler.

FOTO : Ebru Nurdan KAPLAN

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalova’nın Ciğerleri Çöp Yuvası

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!
Bizi Takip Edin