• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Yalova
featured

İYİ Parti’den Ankara Çıkarması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ PART Yalova İl Başkanı Erol Tatar ve il yönetimi ile birlikte Ankara’ya giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İYİ Parti il yönetimi ve ilçe başkanlarından oluşan Yönetim İYİ Parti MYK üyeleri ve Milletvekilleriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

İl Başkanı Erol Tatar, Çiftlikköy, Termal, Çınarcık ve Altınova ilçe başkanlarıyla il yöneticilerinden oluşan heyetin ziyareti pandemi nedeniyle 10 kişiyle sınırlı tutuldu. Yalova heyeti, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tatar, Akşener’e Yürüyen Köşk kabartması ve engelli vatandaşların el emeği ürünü Türk bayrağını hediye etti. Tatar, Genel Başkan Akşener’e Yalova’daki son durumla ilgili olarak bilgi verdi.

Yalova heyeti ayrıca Genel Başkan Yardımcıları Yavuz Aliağıroğlu, Ümit Dikbayır, Burak Akburak, Ahmet Kamil Erozan ve Ünzüle Yüksel’i de ziyaret etti. İl Başkanı Erol Tatar, Akşener’in Yalova’ya çok selamlarını ilettiğini ve en kısa sürede Yalova’ya geleceğini iletti.

İYİ Parti'den Ankara Çıkarması

Genel Başkanlarının Yalova’ya çok selamlarını ilettiklerini belirten İl Başkanı Tatar,’”Genel Başkanımızı ziyaret ederek kendisine Yalova ile ilgili gelişmeler aktararak, Yalova ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımız Meral Akşener’e Yürüyen Köşk kabartması ve Yalova’da engelli kardeşlerimizin yaptığı el emeği göz nuru ürünleri hediye ettik. Sayın Akşener’in tüm Yalova’ya selamlarını iletti.’ dedi.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklama yapan Tatar ” El elden, akıl akıldan her daim üstündür. Yalova İYİ leri olarak yürüdüğümüz yolun kalanında atacağımız adımları, izleyeceğimiz yöntemleri paylaşmak,tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına Ankaramıza yola çıktık. Genel merkezimizdeki mücadeleci ruhu hissetmek bizi kamçılamış, azmimize azim katmıştır. Bu ruh,bu misafirperverlik ve içten sevgi için daha güçlü ve daha sağlam basacağız” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti’den Ankara Çıkarması

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!
Bizi Takip Edin