30 Ağustos Reklam
  1. Haberler
  2. Kadın
  3. Öldükten “2 Ay ” Sonra Talebine Yanıt Geldi

Öldükten “2 Ay ” Sonra Talebine Yanıt Geldi

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Alaşehir’de oturan Meltem ECE  eşi ile arasındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma istemiyle mahkemeye başvurdu bu süreçte eşinden şiddet görmesi nedeniyle  ŞÖNİM’e (Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi) dilekçe yazarak  koruma ve tedbir talebinde bulundu. Genç kadının başvurusundan kısa bir süre sonra eşi tarafından boşanma isteğinden vazgeçmemesi nedeniyle öldürüldü.

Öldükten “2 Ay ” Sonra Talebine Yanıt Geldi

Edinilen bilgilere göre Meltem ECE yapmış olduğu yazılı başvuruya cevap veren ŞÖNİM yekilileri ölen genç kadının adresine mektup göndererek koruma/tedbir talebi için kurumdan randevu alarak destek alabileceğine dair posta ile adresine bir yazı gönderdi.

Öldükten "2 Ay " Sonra Talebine Yanıt Geldi Öldükten "2 Ay " Sonra Talebine Yanıt Geldi

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ; Kendi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda bu duruma tepki gösterdi. Platform kadınların talep ettikleri koruma yada tedbir taleplerine ilgili makamlardan ancak kişi öldükten sonra bir işlem sürecinin başamasından çok şikayetçi.

olduktensonra1 olduktensonra2

Haber  : Recep TURAN
Kaynak :  Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu (Facebook)

0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
Öldükten “2 Ay ” Sonra Talebine Yanıt Geldi
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!