Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastane, son olarak Nefroloji ve Psikiyatri (Ruh ve Sinir Hastalıkları) alanlarında iki yeni uzman doktoru bünyesine katarak vatandaşlara daha kapsamlı sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyor.
Nefroloji Polikliniğinde Yeni Uzman:
Hastaneye atanan Nefroloji Uzmanı Dr. Erdem Baran, hasta kabulüne başlamış durumda. Bu atama ile Nefroloji polikliniğindeki uzman hekim sayısı 1’e yükselmiş oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, “Hastanemizde doktor kadromuz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Nefroloji Uzmanı Dr. Erdem Baran hasta kabulüne başlamıştır. Sağlık Bakanlığımız MHRS veya 182 çağrı merkezinden randevu alarak muayene olabilirsiniz. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hoş geldiniz der, başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
Psikiyatri Polikliniğinde Kadro Artışı:
Hastane, Psikiyatri (Ruh ve Sinir Hastalıkları) alanında da uzman kadrosunu güçlendirdi. Psikiyatri Polikliniği’ne atanan Uzm. Dr. Ahmet Ekrem Savaş ile birlikte poliklinikteki uzman hekim sayısı 8’e yükseldi. Hastane yönetimi, “Hastanemize yeni atanan hekimlerle kadromuz daha da güçlendi. Amacımız, hem hekim kadromuz hem de teknik donanımımızı geliştirerek Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet sunmaktır. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hoş geldiniz der, hayırlı olmasını temenni ederiz” açıklamasında bulundu.
Hedef Daha Hızlı ve Kaliteli Sağlık Hizmeti:
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hekim kadrosunu güçlendirme çalışmaları, kentteki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor. Nefroloji ve Psikiyatri polikliniklerinde yaşanan uzman eksikliği, bu atamalarla önemli ölçüde giderilmiş olacak. Vatandaşlar, MHRS sistemi veya 182 hattı üzerinden randevu alarak yeni atanan uzman doktorlardan hizmet alabilecek.
Hastane yönetimi ayrıca teknik donanımı sürekli olarak geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Bu sayede Yalova’daki sağlık hizmetlerinin niteliğinin artırılması ve vatandaşların daha kısa sürede kaliteli hizmet alması hedefleniyor.
Haber : İhsan BAKSİ – Yalova