1. Haberler
  2. Yalova
  3. Yalova’da Suya Dayalı Rahatsızlıklar Arttı

Yalova’da Suya Dayalı Rahatsızlıklar Arttı

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuraklığın vurduğu Yalova’da suya dayalı hastalıkların arttığı bildirildi.

Yalova’da susuzluk bazı hastalıkları da beraberinde getirmeye başladı. Karın ağrısı, ishal gibi şikayetlerle hastanelere başvuran çok sayıda vatandaşa, su kaynaklı hastalık teşhisi kondu. Karın ağrısı şikayetiyle Yalova Devlet Hastanesi acil servisine başvuran Cem Teker adlı vatandaşa da K52 8- gastroenterit ve kolit teşhisi konuldu. Bir hafta rapor verilen şahıs, “Birkaç gün boyunca süren karın ağrılarım kesilmeyince çareyi hastaneye gitmekte buldum. Burada yapılan muayenede su kaynaklı bir hastalığa yakalandığıma dair teşhis konuldu. Halbuki ben Yalova’da susuzluk olduğu için damacana su kullanıyorum. Şebeke suyunu ise sadece banyo için kullanıyorum. Ama Yalova Devlet Hastanesi’ne benim gibi bir çok kişi aynı şikayetlerle başvurdu” dedi.

Yalova Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. İbrahim Dedecan ise, bu tip vakaların yaz ve sonbahar aylarında görüldüğünü, bu aylarda susuzluğa rağmen abartılacak oranlarda ishal vakası olmadığını söyledi.

Yalova'da Suya Dayalı Rahatsızlıklar ArttıYalova'da Suya Dayalı Rahatsızlıklar Arttı

0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
Yalova’da Suya Dayalı Rahatsızlıklar Arttı
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!