featured

2015 Yılının İlk Meclisi Yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediye Meclisi 2015 yılının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Meclis belediyenin 2014 yılı hesapları denetleyecek komisyonu oluşturdu.

Yalova Belediye Meclisi 2015 yılının 1. oturumunu gerçekleştirdi. Meclisi üyeleri ve partililer ile vatandaşların neredeyse doldurduğu meclis İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen konuların komisyona sevki ile başladı. Yalova’da yapılacak olan 400 yataklı Şehir Hastanesi için Bağlarbaşı Mahallesinde ayrılacak olan 340 dönümlük yerin 1/5000 ve 1/1000  ölçekli planlara işlenmesini içeren talepin görüşmesi esnasında iktidar ve muhalefet grubu arasında küçük bir tartışma yaşandı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın Sağlık Bakanı ile kendisini CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin görüştürdüğünü söylemesi üzerine Ak Parti Grup Sözcüsü Kasım Avar’da, “Bu konuda Ak Parti Yalova Milletvekilimizde büyük çabalar ortaya koydu . Kaldıki bu hastane hükümetimizin sözüdür. Hükümetimiz sözünü tutar” dedi. Salman ise, “Beni Coşkun değil İnce görüştürdü Ayrıca seçim yenilenmeseydi siz bu hastane yatırımını biraz zor görürdünüz” diyerek Ak Partililere yüklendi.

Meclis üyeleri Yalova Belediyesi’nin 2014 yılı hesaplarını kontrol edecek olan Denetim Komisyonunu da belirledi. 5 kişilik komisyonda Ak Parti’den Kasım Avar, Güven Yılmaz ve Serap Şentürk, CHP’den ise Ahmet Yavuz ve Faruk Kırtay yer aldı.

2015 Yılının İlk Meclisi Yapıldı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2015 Yılının İlk Meclisi Yapıldı

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!
Bizi Takip Edin