Yalova’da Jandarma’nın düzenlediği operasyonda İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi satmaya çalışan bir kişi yakalandı. Aracında yapılan aramada 525 gram skunk ele geçirilen şüpheli M.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı. İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi Yalova’da satışa sunmak isteyen bir şüpheli, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalandı.
Jandarma’dan başarılı operasyon: 525 gram skunk ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik istihbari çalışmalar yürüttü. Çalışmalar neticesinde M.T. isimli şahsın İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi Yalova’ya getirerek satışa sunacağı bilgisine ulaşıldı.
Bu bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin kullandığı aracı Yalova şehir merkezi girişinde durdurdu. Ekiplerce araçta yapılan detaylı aramada 525 gram skunk türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheli M.T. gözaltına alındı.
Şüpheli M.T. tutuklandı
Gözaltına alınan şüpheli M.T., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca tutuklanan şüpheli, Yalova Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Yalova Jandarma’dan uyuşturucuyla mücadele vurgusu
Yalova İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç ve suç unsurlarına karşı operasyonların aralıksız devam edeceği belirtildi.
Uyuşturucu madde ile mücadele kararlılığı sürüyor
Yalova’da ve Türkiye genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara karşı yürütülen çalışmalar, hem güvenlik birimleri hem de toplumun ortak mücadelesi ile sürdürülüyor. Yetkililer, vatandaşlardan şüpheli kişi ve olayları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmelerini isteyerek, bu konuda sağduyu çağrısı yaptı.