30 Ağustos Reklam
  1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Silahın Çocukların Olduğu İnternet Cafe’de Ne İşi Var ?

Silahın Çocukların Olduğu İnternet Cafe’de Ne İşi Var ?

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgilere göre Yalova’da Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan bir internet kafede bulunan tüfek, içerideki çocuklardan biri kurcaladığı sırada kazara ateş aldı tüfeğin ateş alması sonucu bir çocuk başından vurularak ağır yaralandı.

Silahtan çıkan saçmaların başına isabet etmesi nedeniyle yaralanan Berat Yetişken (7) kanlar içerisinde yere düştü ,yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki en yakında olan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Buradaki müdahalenin ardından durumunun ciddi olması nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Berat Yetişken’in tedavisi sürüyor.Olay sırasında söz konusu iş yerinde 5 çocuğun, çocuk büro ekiplerince olayın nasıl gerçekleştiğinin aydınlatılması için ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Silahın Çocukların Olduğu İnternet Cafe'de Ne İşi Var ? Silahın Çocukların Olduğu İnternet Cafe'de Ne İşi Var ?
0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
Silahın Çocukların Olduğu İnternet Cafe’de Ne İşi Var ?
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!