DİLAN POLAT’IN YALOVA ŞİRKETİ’DE ARANDI

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul merkezli operasyon kapsamında, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da toplam 43 adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda Engin Polat, Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün dahil toplam 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi. Operasyonun devam ettiği ve arama, yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Bu haber, Yalova’da yapılan operasyonla ilgili detayları içermektedir. Operasyonun amacı ve nedeni hakkında daha fazla bilgi verilmemiştir. Operasyonun gelişmelerini takip etmek için ilgili yerel haber kaynaklarını veya resmi açıklamaları takip etmek önemlidir.

DİLAN POLAT'IN YALOVA ŞİRKETİ'DE ARANDI DİLAN POLAT'IN YALOVA ŞİRKETİ'DE ARANDI
DİLAN POLAT’IN YALOVA ŞİRKETİ’DE ARANDI
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!