30 Ağustos Reklam
  1. Haberler
  2. Spor
  3. ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU

ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11-12 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenen tekvando turnuvasına Altınova Belediye Spor Kulübü tekvandocularından Derya Namaz, Eren Özkaya, Başbut Kırkış ve Berra Yılmaz damga vurdu.

Kocaeli’nde düzenlenen turnuvaya, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara, Osmaniye, Bursa, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir, Bilecik, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Kütahya illerinden toplan 429 sporcu ter akıttı.

Yalova ilini temsil eden Altınova Belediye Spor Kulübü olarak katıldıkları tekvando turnuvasından başarı ile çıktıklarını belirten Altınova Belediye Spor Kulübü Tekvando Antrenörü İsa Gündağ,’ Birbirinden güçlü illerin yarıştığı tekvando turnuvasında tekvandocularımız terinin son damlasına kadar mücadele etti. Altınova Belediye Spor Kulübü olarak Kocaeli’nde düzenlenen turnuvada Derya Namaz, Eren Özkaya, Başkut Kırkış ve Berra Yılmaz madalya kazandı. Daha güçlü ve başarılı olarak ilerleyeceğiz. Bu başarımız Altınova halkımıza armağan olsun.’ ifadelerine yer verdi.

ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU
0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!