30 Ağustos Reklam
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gülsüm Elvan gözyaşlarına boğuldu

Gülsüm Elvan gözyaşlarına boğuldu

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün Berkin Elvan’ın annesi ve babasıyla birlikte Meclis’te basın toplantısı düzenledi. Gülsüm Elvan oğlunun görüntülerini izlerken ağlama krizine girdi.

Toplantı öncesinde Berkin Elvan’ın gaz fişeğiyle vurulma görüntüleri izlettirilirken Gülsüm Elvan hıçkırıklara boğuldu. Katılarak ağlayan Gülsüm Elvan Cumhurbaşkanı’na “Senin oğlun da böyle vurulsun, onların sonu da böyle olsun” diye feryat etti.

Gülsüm Elvan, ağlaması dinmeyince toplantı salonundan çıkarıldı.

Gülsüm Elvan gözyaşlarına boğuldu Gülsüm Elvan gözyaşlarına boğuldu

“EŞİM İLK KEZ BU GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİ”
Berkin’in babası Sami Elvan, çok duygusal bir an yaşadıklarını, eşinin bu görüntüleri ilk kez izlediğini söyledi. Baba Elvan, “Ben daha önce izlemiştim ama eşim ve çocuklarım hiç izlememişti. Eşim de ilk kez burada bu görüntüleri izliyor. Çok duygusal bir andayız. Anne yüreği dayanamıyor” dedi.

Sami Elvan, siyaset alanlarında dünün başbakanı bugünün cumhurbaşkanının Berkin üzerinden prim yaptığını söyledi, “Artık bu işlerden vazgeçsinler” dedi.

 

0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
Gülsüm Elvan gözyaşlarına boğuldu

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.